1 skive ’pancetta’ (ca ½ cm tykkelse). Kan du ikke finde ’pancetta’ så brug i stedet ikke-røget bacon
2 skalotteløg
1 kg friske ærter
2-3 stilke bredbladet persille
Vand
S/P
Bruschettine
8-12 skiver toastet brød
Ca 4-8 spsk oliven olie extra vergine
250 gr små pachino tomater (cherry)
1 fed hvidløg
S/P
Vi er på Live fra 17-18
Vi laver mad Live på Instagram hver mandag og torsdag fra kl. 17.00 – 18.00.
Og du kan altid være med
For at komme med skal du følge med på vores instagram kanaler.
Om mandagen sender vi fra Jennifer Delaloca’s kanal, følg med her
Og om torsdagen sender vi fra vores egen, følg med her
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide at
Bælg ærterne
Skræl skalotteløgene
Finhak persillen
Vask tomaterne
Skræl evt hvidløget
.
Potter og pander
Dyb pande med låg
Evt brødrister (kan også riste brødet i ovnen)
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: *
Vin forslag
Colletto Bio Fiore “1999”. Normal pris 450 – /*Tilbud 360,-
Via del Campo 2017, Quintodecimo, Normalpris 490,- /*Tilbud 392,-
*Vi giver 20% i rabat ved minimum 6 flasker Og op til 40% i rabat ved minium 30 flasker