Indkøbslisten torsdage

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Torsdag d. 30. april 2020


Merluzzo con i piselli e bruschettine

Torsk med friske ærter og bruschette


Ingredienser: 4 personer
Piselli_italianlivecooking_Gildo&Jennifer
Torsk og friske ærter

6-800 gr torske filet (eller lignende)

Ca 4-8 spsk oliven olie extra vergine

1 skive ’pancetta’ (ca ½ cm tykkelse). Kan du ikke finde ’pancetta’ så brug i stedet ikke-røget bacon

2 skalotteløg

1 kg friske ærter

2-3 stilke bredbladet persille

Vand

S/P

Bruschettine

8-12 skiver toastet brød

Ca 4-8 spsk oliven olie extra vergine

250 gr små pachino tomater (cherry)

1 fed hvidløg

S/P

Vi er på Live fra 17-18

Vi laver mad Live på Instagram hver mandag og torsdag fra kl. 17.00 – 18.00. 

Og du kan altid være med

For at komme med skal du følge med på vores instagram kanaler. 

Om mandagen sender vi fra Jennifer Delaloca’s kanal, følg med her

Og om torsdagen sender vi fra vores egen, følg med her

Hvad kan du gøre på forhånd

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide at
  • Bælg ærterne
  • Skræl skalotteløgene
  • Finhak persillen
  • Vask tomaterne
  • Skræl evt hvidløget

.

Potter og pander
  • Dyb pande med låg
  • Evt brødrister (kan også riste brødet i ovnen)
Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: *

Vin forslag

Colletto Bio Fiore “1999”. Normal pris 450 – /*Tilbud 360,-

Via del Campo 2017, Quintodecimo, Normalpris 490,-  /*Tilbud 392,-

*Vi giver 20% i rabat ved minimum 6 flasker 
Og op til 40% i rabat ved minium 30 flasker

Scroll til toppen