Om os

Vi har skøn italiensk mad, vin & rum

- og knap 600 forskellige vinetiketter i forskellige årgange og udgaver til cirka halvdelen af almindelige restaurantpriser.

I gåafstand fra Tivoli, tæt på Hovedbanegården, Glyptoteket og Kalvebod Brygge, ligger vi: 

En lille italiensk, familiedrevet restaurant (blandt Gastro’s 10 bedste italienske restauranter i København), med integreret vinbutik (på italiensk betyder ‘enoteca’ vinbutik og ‘l’enoteca’ vinbutikken) og knap 600 forskellige etiketter i forskellige årgange og udgaver. Heriblandt mere end 70 forskellige brunelloer. 

Alle de vine vi selv importerer (ca 90% af vores sortiment) har vi valgt at sætte til salg til det der ligger lige omkring øvrige velassorterede københavnske vinbutikkers hyldepriser.

Vores resterende vinudvalg ligger ca 50% over vinbutikspris. Eller hvad der svarer til +/- omkring halvdelen af almindelige restaurantpriser.

Det er med andre ord, hos os, derfor muligt både at få skøn italiensk mad, rum og vin, men altså også suveræn vin, til gode priser.

I 2014 blev vi optaget i Michelinguiden, i 2017 fik vi vores første “Excellence of Award” med 1 glas af Wine Spectator og i 2019 fik vi 2 glas.

I 2017 opnåede Jennifer Russo også titlen som Skandinavien’s første certificerede “Italian Wine Ambassador”.

IMG_5191
IMG_1798
IMG_3346
VIA

Vi er så stolte af at Jennifer Russo blev Skandinaviens første Vinitaly International Academy certificerede Italian Wine Ambassador (VIA IWA) i 2017 og stadig er Danmarks eneste samt VIA certificeret Italian Wine Educator (IWEd) siden 2020 med licens til at undervise VIA’s Maestro Programme.

Der er pt 251 VIA Italian Wine Ambassadors eller Experts (IWE) med 236 I første kategori og blot 15 som er lykkedes med at opnå den højeste titel som Ekspert. 43 har også læst til at blive certificeret IWEd. Siden 2015 er i alt 900 elever blevet undervist, hvoraf blot 27,89% altså er bestået.

I 2017 og 2018 modtog vi 1 glas i Wine Spectator Execellens of Award program, og i 2019 modtog vi to.

Ifølge magasinet er alle som modtager glas i programmet, blandt verdens førende vin restauranter.

Det er vi meget stolte af…

Scroll to Top