Event kalender

Kulinariske events

Vi elsker at lave særlige middagsarrangementer! 
Hvert år afholder vi så mange forskellige kulinariske events, som vi kan nå at få stablet på benene. I efteråret holder vi Anteprima Brunello, i uge 11 året efter har vi normalt Brunello uge, forår og sommer holder vi temamiddage og i julemånederne hvide trøffelmiddage 

Se herunder hvad vi byder på i efteråret 2022!

Vin_events-medlemsskaberer

Efterår 2023

Torsdag d. 12. oktober og torsdag d. 2. november kl. 18.30 – sæt kryds og bestil bord allerede nu!

Årgang 2019 kommer i handlen 1. januar 2024, men vi tager forskud på herlighederne, så de som gerne vil være et par skridt foran, kan komme det!  Vi smager os igennem Brunelloer fra flere forskellige af underzonerne, for at danne os et helhedsindtryk af de maksimale 5 stjerner, appellationer fik i 2019.

Til vinene servere vi 7-retters menu (vand, vin og kaffe/the er inklusiv)  

Pris: 1.695,-

Brunello Club medlemmer: 1.495,-
Obs.:
Er du endnu ikke medlem kan du nå at blive det her

Hvide_trøfler_lenoteca_di_mr_brunello_2020

 

Hvide trøffel middage i november og december

Traditionen tro holder vi hvide trøffelmiddage i november og december og har allerede lagt datoerne fast. Så hvis du vil være sikker på at få fyldt dit hvide trøffelbarometer op, kan du med fordel booke bord allerede nu disse aftener::

Onsdag d. 15. november
Torsdag d. 16. november
Onsdag d. 13. december
Torsdag d. 14. december

Pris: 1.095,-

 

Private Dining

Vin events

Online vinkursus

Villa Uliveto

italiensk restaurant københavn v
IMG_0772
IMG_3656[1]
VillaUliveto_castiglionedellago

Vi tilbyder Private Dining og Pop-Up restaurant i storkøbenhavn. Skal du arrangere et mindre eller større event, kan vi både stå for den fulde eller delvise catering.

Jennifer Russo er en eftertragtet vin specialist indenfor italiensk vin og udbyder nu vin events for firmaer og private i det meste af Danmark.

Dyk ned i det italienske vinland og lær at forstå landets forskellige druesorter og smage, hvad du selv bedst kan lide, landets vinstile og lær at parre mad og italiensk vin.

Oplev magien i vidunderlige Umbrien! Vi har bygget Villa Uliveto  i lækre materialer og øje for æstetik, til dig som gerne vil på ferie i private omgivelser med pool.

Scroll to Top