Indkøbsliste mandage

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Mandag d. 27. april 2020


Risotto ai scampi e asparagi
Risotto med jomfruhummer og asparges


Ingredienser: 4 personer
Asparges_italianLIveCooking
Risotto

300 gr risotto ”arborio”

150 gr asparges

150 gr jomfruhummer

Ca 50 gr Grana Padano / Parmigiano Reggiano – revet

Olivenolie extra vergine

1 skalotteløg

10-15 cl hvidvin

50 gr smør

2-3 stilke bredbladet persille

S/P

Bouillon

1 gulerod

2 stænger selleri

1 løg

1 stor kartoffel

Vand

Salt

Vi er på Live fra 17-18

Vi laver mad Live på Instagram hver mandag og torsdag fra kl. 17.00 – 18.00. 

Og du kan altid være med

For at komme med skal du følge med på vores instagram kanaler. 

Om mandagen sender vi fra Jennifer Delaloca’s kanal, følg med her

Og om torsdagen sender vi fra vores egen, følg med her

Hvad kan du gøre på forhånd​

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide at

  • Sæt vand over til kogning
  • Vaske aspargesenerne 
  • Frigør evt jomfruhummeren fra skallen
  • Riv Grana Padano / Parmigiano Reggiano
  • Skræl skalotteløget
  • Finhak persillen
  • Skræl guleroden
  • Vask selleristængerne
  • Skræl løget
  • Skræl kartoflen
Potter og pander
  • Gryde til risottoen
  • Gryde til bouillonen
Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: **

Vin forslag

+4 Rosé, Letrari. Normal pris 585,- /*Tilbud 468,-

Sauvignon 2017, Castelfeder, Normalpris 495,-  /*Tilbud 396,-

*Vi giver 20% i rabat ved minimum 6 flasker
Og op til 40-45 % i rabat ved minium 30 flasker

Tilmelding til nyhedsbrev
 

15987
Scroll til toppen