Indkøbsliste
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Tirsdag d. 15. december 2020
Lasagna
Lasagne
Ingredienser: 4 personer
Ragout
Tø ragout’en fra tirsdag d. 8. december op i køleskab ca 24 timer før vi går i gang
Alternativt kan du lave en ny ragout, se indkøbslisten fra 8. december her. Hvis du er hurtig, kan du lave den samtidig med den friske pastadej og bechamel sauce, vi tilbereder sammen denne aften.
Bechamel sauce
70 gr smør
70 gr mel
1 liter mælk
Knivspids moscatnød
Til lasagnen
50-100 gr Grana Padano / Parmigiano Reggiano
Pastadej
275 gr mel
225 gr semola
250 gr æggeblomme
Vi er Live fra 17.30-18.30
Vi laver normalt mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00 – i aften er vi på fra 17.30-18.30. Madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!
Estimeret tilberedningstid i aften
Vi forventer at denne ILC vil tage ca 50-60 minutter
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar når vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide i forvejen at:
Rive osten
Potter og pander
2 gryder
1 lille gryde
2 rene viskestykker
1 ildfast fad
1 kageruller
Dej ælter
1 piskeris/ske
- Rivejern
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: **