Event kalender
Kulinariske events
Vi elsker at lave særlige middagsarrangementer!
Hvert år afholder vi så mange forskellige kulinariske events, som vi kan nå at få stablet på benene. I efterårsferien og i vinterferien, er vi med i Dining Week, i slutningen af november holder vi Nebbiolo-uge, i uge 11 har vi normalt Brunello uge, og i løbet af forår og sommer holder vi temamiddage, mens vi i julemånederne holder hvide trøffelmiddage
4 fantastiske Barolo aftener
Onsdag d. 27. -
lørdag d. 30 november
Onsdag d. 27. november
18.00 – 18.45
Mini-masterclass af Jennifer Russo:
19.00 – 22.30
4-retters middag med 6 udvalgte baroloer, serveret til de første tre retter, mens kaffe eller the serveres til desserten
1.250 kr pr. kuvert
1.050 kr pr kuvert for Brunello-medlemmer
Prisen inkluderer velkomstdrik med snack serveret ved ankomst, vand med/uden brus, 4-retters menu akkompagneret af i alt 6 forskellige baroloer samt kaffe/the til desserten.
Signatturret:
For de, der ønsker det ekstra, kan vores signaturret – de 2 frittede æg med hvide trøfler – tilkøbes som 5. ret for 380 kr. (retten kan som altid med fordel deles mellem to personer)
Beskrivelse af arrangementet
Aftenen starter med en kort masterclass, hvor vi introducerer “Barolo-vinene og deres venner” – et kig på de mange spændende appellationer i Piemonte, som fortjener opmærksomhed. Efterfølgende byder vi på en 4-retters middag med udvalgte vine baroloer og kaffe eller the til desserten.
Dette program er perfekt for de Barolo-entusiaster, som gerne vil have en mere rolig aften og samtidig høre lidt om Barolo-distriktets øvrige spændende nabo appellationer.
Torsdag d. 28. november
18.30 – 23.30
Barolo-middag med hvide og sorte trøfler
Vores hvide- og sorte trøffelmenu (hvide trøfler på to retter og sorte trøfler på én) serveret med 10 udvalgte baroloer, kaffe/the til desserten. Besøg af Barolo-producenterne Luigi Vico & L’Astemia.
2.500 kr pr. kuvert
Prisen inkluderer velkomstdrik med snack serveret ved ankomst, vand med/uden brus, 8-retters menu (heraf to med hvide trøfler og en med sorte), akkompagneret af i alt 10 forskellige baroloer samt kaffe/the til desserten.
Beskrivelse af arrangementet
Aftenen starter kl. 18.30 hvor vi byder velkommen til aftenens 2 Barolo producenter; Luigi Vico og L’Astemia.
Luigi Vico er nu drevet af Luigi, som for få år siden overtog roret efter sin 90-årige far, og har sammen med partneren Aldo nu (endelig) sat sig for, at få deres brand udover stepperne. Mere vil vi ikke afsløre her, resten af historien vil Luigi og Aldo selv fortælle på aftenen.
L’Astemia er et nyere navn inden for Barolo, grundlagt af en stor Barolo-entusiast, Sandra Vezza. På deres hjemmeside beskriver de L’Astemia som “la cantina dall’animo ribelle e l’estetica visionaria”, hvilket betyder “vinkælderen med en rebelsk sjæl og en visionær æstetik.” Sjovt nok er Sandra Vezza selv “astemia,” som netop betyder, at hun slet ikke drikker vin. Hvordan det hele hænger sammen, vil Marco fortælle os meget mere om, når vi ses.
Fredag d. 29. november
18.30 – 23.30
Fredagen og lørdagens program er ens
1.895 kr pr. kuvert
1.650 kr. pr kuvert for Brunello-klub medlemmer
Prisen inkluderer velkomstdrik med snack serveret ved ankomst, vand med/uden brus, 7-retters menu akkompagneret af i alt 8 forskellige baroloer samt kaffe/the til desserten.
Beskrivelse af arrangementet
Aftenen starter kl. 18.30 hvor vi byder velkommen til aftenens 4 Barolo producenter; Luigi Vico, Virna, L’Astemia & Paolo Manzone
Luigi Vico og Paolo Manzone producerer begge barolo i Serralunga d’Alba, mens både Virna og L’Astemia er fra Barolo.
Disse aftener præsenterer vi også et femte barolo-hus samt Gattinara fra Stefano Vegis.
Lørdag d. 30. november
18.30 – 23.30
Fredagen og lørdagens program er ens
1.895 kr pr. kuvert
1.650 kr. pr kuvert for Brunello-klub medlemmer
Prisen inkluderer velkomstdrik med snack serveret ved ankomst, vand med/uden brus, 7-retters menu akkompagneret af i alt 8 forskellige baroloer samt kaffe/the til desserten.
Beskrivelse af arrangementet
Aftenen starter kl. 18.30 hvor vi byder velkommen til aftenens 4 Barolo producenter; Luigi Vico, Virna, L’Astemia & Paolo Manzone
Luigi Vico og Paolo Manzone producerer begge barolo i Serralunga d’Alba, mens både Virna og L’Astemia er fra Barolo.
Disse aftener præsenterer vi også et femte barolo-hus samt Gattinara fra Stefano Vegis.
Bordbestilling til nytårsaften er åben
Nytårsaften starter kl. 18.30 og slutter 23.30.
Ved ankomst serveres spumante og snack, efterfulgt af 8-retters menu med vinmenu,, vand, kaffe og avec er inklusiv.
Pris: Kr. 2.495 pr couvert
Se menuen her
Tilkøb 30 gr Caviar (skal forudbestilles)
Pris: kr. 495 pr kuvert.
Bemærk venligst når du booker bord:
Når du booker bord, garanterer du bookingen med dit betalingskort., men beløbet trækkes ikke på kortet, man betaler i stedet på aftenen efter middagen.
Afbestilling og no-show:
Bookingen kan senest afbestilles 48 timer før ankomst. Ved senere afbestilling eller no-show hæves hele beløbet for samtlige kuverter bookingen er reserveret til.
Hvide trøfler på menuen
November & December
Nb: Når du booker bord, skriv venligst ‘Hvid trøffelmenu’ i kommentaren
November
Onsdag d. 13. november
Torsdag d. 14. november
December
Onsdag d. 11. december
Torsdag d. 12. december
Private Dining
Vi tilbyder Private Dining og Pop-Up restaurant i storkøbenhavn. Skal du arrangere et mindre eller større event, kan vi både stå for den fulde eller delvise catering.
Vin events
Jennifer Russo er en eftertragtet vin specialist indenfor italiensk vin og udbyder nu vin events for firmaer og private i det meste af Danmark.
Online vinkursus
Dyk ned i det italienske vinland og lær at forstå landets forskellige druesorter og smage, hvad du selv bedst kan lide, landets vinstile og lær at parre mad og italiensk vin.
Villa Uliveto
Oplev magien i vidunderlige Umbrien! Vi har bygget Villa Uliveto i lækre materialer og øje for æstetik, til dig som gerne vil på ferie i private omgivelser med pool.