Nytårsmenu 2023 (Take Away)

Nytårs menu 2023 (Take away)

Fokuser i år på det der virkelig betyder noget, nemlig dig, dine og jeres 💖 Og hak et stort kryds af allerede nu på din  to-do-liste, ud for punktet:

Nytårsmenuen 2023!

For hvis du vil, har vi nemlig sammensat en skøn 5-retters menu, som er lige til at servere, så du ikke skal bekymre dig om andet end bordopdækning, godt humør og måske lige lidt brød hvis I spiser det, og kransekage til midnat ! Og jo – selvfølgelig også vinen, den kan vi dog også hjælpe med hvis du vil…

Nytårsmenu 2023

Aragosta alla catalana - lenoteca

Nytårsmenu 2023 (Take away)

Vi har lavet en skøn 5-retters menu med fisk, pasta, kød og dessert. Maden pakkes og stables så du let kan komme hjem med den og er også ultra let at have med at gøre i køkkenet, når det sidste skal gøres klart inden servering. Noget af det skal bare varmes i ovn eller på pande/i gryde, mens andet blot skal anrettes fint på dine tallerkener derhjemme. Du får også en vejledning med dig, så du altid kan kigge i den, hvis du for brug for det. Men vi lover at vi har gjort det hele dejlig nemt.

For at kunne bestille nytårsmenuen, må man minimum bestille til 4 kuverter og maden skal afhentes søndag d. 31. december mellem kl. 12.00 og 16.00 inde på restauranten. Når du booker din menu, vælger du selv tidspunktet. 

Pris pr kuvert 695,-

Se menuen her: Nytårsmenu take away 2023

Private Dining

Vin events

Online vinkursus

Villa Uliveto

italiensk restaurant københavn v
IMG_0772
IMG_3656[1]
VillaUliveto_castiglionedellago

Vi tilbyder Private Dining og Pop-Up restaurant i storkøbenhavn. Skal du arrangere et mindre eller større event, kan vi både stå for den fulde eller delvise catering.

Jennifer Russo er en eftertragtet vin specialist indenfor italiensk vin og udbyder nu vin events for firmaer og private i det meste af Danmark.

Dyk ned i det italienske vinland og lær at forstå landets forskellige druesorter og smage, hvad du selv bedst kan lide, landets vinstile og lær at parre mad og italiensk vin.

Oplev magien i vidunderlige Umbrien! Vi har bygget Villa Uliveto  i lækre materialer og øje for æstetik, til dig som gerne vil på ferie i private omgivelser med pool.

Scroll to Top