Indkøbslisten 9. april 2020

Sogliola alla parmigiana su spinaci con patate prezzemolate

Rødtunge (el lign.) med parmesan og smør på spinat, hertil kartofler med persille


Ingredienser:
4 personer

Fisken

Ca 1 kg rødtunge filet (eller søtunge, torsk eller rødspætte-fileter)

200 gr smør

100 gr revet Grana Padano eller Parmigiano Reggiano

Vand

S/P, efter behov

Frisk spinat eller babyspinat

1 kg frisk spinat eller babyspinat

Ca 4 spskf oliven olie extra vergine

1 fed hvidløg

1-2 knivspids chili/peperoncino, efter behov

Salt, efter behov

Kartoflerne

800 gr kartofler (store kartofler)

4 spskf oliven olie extra vergine

4 stilke persille

S/p, efter behov

IGTV

Se videoen på Instagram som passer til denne indkøbsliste her

Hvad kan du gøre på forhånd​

Det er en god ide at:​

Potter og pander

Sværhedsgrad

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord og del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven. Således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

  • Rive Grana Padano’en/parmesanen på forhånd
  • Eventuelt at have vand stående i en lille kande
  • Have vasket spinaten
  • Have skrællet hvidløget
  • Have skrællet
  • kartoflerne
  • Have skyllet persillen
  • Dampudstyr til fisken (eller pande)
  • Gryde til kartoflerne
  • Pande til spinaten

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: *

Tilmelding til nyhedsbrev
 

15987
Scroll til toppen