Indkøbslisten 9. april 2020
Sogliola alla parmigiana su spinaci con patate prezzemolate
Rødtunge (el lign.) med parmesan og smør på spinat, hertil kartofler med persille
Ingredienser:
4 personer
Fisken
Ca 1 kg rødtunge filet (eller søtunge, torsk eller rødspætte-fileter)
200 gr smør
100 gr revet Grana Padano eller Parmigiano Reggiano
Vand
S/P, efter behov
Frisk spinat eller babyspinat
1 kg frisk spinat eller babyspinat
Ca 4 spskf oliven olie extra vergine
1 fed hvidløg
1-2 knivspids chili/peperoncino, efter behov
Salt, efter behov
Kartoflerne
800 gr kartofler (store kartofler)
4 spskf oliven olie extra vergine
4 stilke persille
S/p, efter behov
IGTV
Se videoen på Instagram som passer til denne indkøbsliste her
Hvad kan du gøre på forhånd
Det er en god ide at:
Potter og pander
Sværhedsgrad
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord og del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven. Således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
- Rive Grana Padano’en/parmesanen på forhånd
- Eventuelt at have vand stående i en lille kande
- Have vasket spinaten
- Have skrællet hvidløget
- Have skrællet
- kartoflerne
- Have skyllet persillen
- Dampudstyr til fisken (eller pande)
- Gryde til kartoflerne
- Pande til spinaten
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: *