Indkøbslisten tirsdag d. 8. december 2020
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Tirsdag d. 8. december 2020
Spaghetti alle alici e noci
Spaghetti med ansjos og valnødder
Ingredienser: 4 personer
Pasta
Ca 400 gr Spaghetti
Ansjos- og valnøddesauce
Ca 100 gr ansjoser
Ca 80 gr valnødder
50 gr sorte oliven uden sten
10 stilke persille
1 spskf rasp, så grov som muligt
Ca 4 spsk oliven olie extra vergine
Salt
Ragout (til tirsdag d. 15. december)
1 kg hakket okse- og svinekød
2 gulerødder
1 løg
2 stilke selleri
1 laurbærblad
250 ml rødvin
Ca 1,5 kg flåede tomater
Vi er Live fra 17.00-18.00
Vi laver mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00. Madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!
L
Estimeret tilberedningstid
Vi forventer at denne ret vil tage ca 45-60 minutter
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar når vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide i forvejen at – OBS:
Skylle persillen
Vaske/skrælle gulerødder
Skrælle løget
Skylle sellerien
Åbne de flåede tomater
Potter og pander
2 gryder
1 skål
1 blender
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: *