Indkøbslisten 6. april 2020

Pasta fresca e ragout d'anatra


Frisk pasta og ande ragout


Ingredienser:

4 personer

Frisk pasta (som du selv laver)

300 gr mel type ‘00’

200 gr Semola

6 æg

Vand

Salt

NB: Du skal ikke bruge pastamaskine. Blot lidt muskler og en god kagerulle

Salt

Ande ragout

2 andelår, ca 500 gr (ELLER 2 perlehønebryster hvor låret sidder på, ca 500 gr. Eller 400 gr vildsvin eller udbenede vagtler. Eller en vild kylling, ca 500 gr (hvis man kan finde sådan en). Eller ca 500 gr poussin.

Kan man bruge en alm kylling eller poussin? I princippet kan man godt, men retten vil være mildere i smagen 

2 gulerødder 

4 stænger selleri

1 løg

1 blad laurbær 

2 stilke persille

Peperoncino (chili), efter behov

S/P, efter behov

Oliven olie extra vergine, efter behov

1/2 spsk saltet smør

10-15 cl hvidvin

Ca 50 gr Grana Padano eller Parmigiano Reggiano – helst min 24 mdr lagret

IGTV

Se videoen på Instagram som passer til denne indkøbsliste her

👨🏼‍🍳Elsker du Italy🍷

Få mails fra os om kulinarisk stort og småt

15585
Scroll to Top