Indkøbslisten 6. april 2020
Pasta fresca e ragout d'anatra
Frisk pasta og ande ragout
Ingredienser:
4 personer
Frisk pasta (som du selv laver)
300 gr mel type ‘00’
200 gr Semola
6 æg
Vand
Salt
NB: Du skal ikke bruge pastamaskine. Blot lidt muskler og en god kagerulle
Salt
Ande ragout
2 andelår, ca 500 gr (ELLER 2 perlehønebryster hvor låret sidder på, ca 500 gr. Eller 400 gr vildsvin eller udbenede vagtler. Eller en vild kylling, ca 500 gr (hvis man kan finde sådan en). Eller ca 500 gr poussin.
Kan man bruge en alm kylling eller poussin? I princippet kan man godt, men retten vil være mildere i smagen
2 gulerødder
4 stænger selleri
1 løg
1 blad laurbær
2 stilke persille
Peperoncino (chili), efter behov
S/P, efter behov
Oliven olie extra vergine, efter behov
1/2 spsk saltet smør
10-15 cl hvidvin
Ca 50 gr Grana Padano eller Parmigiano Reggiano – helst min 24 mdr lagret
IGTV
Se videoen på Instagram som passer til denne indkøbsliste her