Indkøbslisten 3. november 2020

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Tirsdag d. 3. november 2020


Risotto ai funghi
Risotto med svampe


Ingredienser: 4 personer
Garlic_aglio_italianLIveCooking

Grøntsags fond

1-2 spsk oliven olie extra vergine

1 gulerod

2 selleri stilke

1 salat løg eller 2-3 springløg

1 kartoffel

Salt

Vand

Svampene

½ kg svampe (f.eks Karl-Johan eller blandede svampe)

2-3 persille stilke

1 fed hvidløg

1 knivspids peperoncino

4 spsk oliven olie extra vergine

Salt

Risotto’en

½ salatløg eller 1-2 springløg

5-6 spsk oliven olie extra vergine

200 gr smør

150 gr revet Grana Padano eller Parmigiano Reggiano

3-4 persille stilke

Ca 320 gr risotto-ris

Vi er på Live mellem 17.00-18.00

Vi laver mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00. Vi starter kl. 17.00, madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!

Hvad kan du gøre på forhånd​

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide i forvejen at:

Pille salatløgene/springløgene

Finthakke persillen

Pille hvidløget

Rive osten

Have smør og ris klar

Potter og pander
  • 2 gryder

     

  • 1 pande

Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: *

Scroll to Top