Indkøbslisten 3. november 2020
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Tirsdag d. 3. november 2020
Risotto ai funghi
Risotto med svampe
Ingredienser: 4 personer
Grøntsags fond
1-2 spsk oliven olie extra vergine
1 gulerod
2 selleri stilke
1 salat løg eller 2-3 springløg
1 kartoffel
Salt
Vand
Svampene
½ kg svampe (f.eks Karl-Johan eller blandede svampe)
2-3 persille stilke
1 fed hvidløg
1 knivspids peperoncino
4 spsk oliven olie extra vergine
Salt
Risotto’en
½ salatløg eller 1-2 springløg
5-6 spsk oliven olie extra vergine
200 gr smør
150 gr revet Grana Padano eller Parmigiano Reggiano
3-4 persille stilke
Ca 320 gr risotto-ris
Vi er på Live mellem 17.00-18.00
Vi laver mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00. Vi starter kl. 17.00, madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide i forvejen at:
Pille salatløgene/springløgene
Finthakke persillen
Pille hvidløget
Rive osten
Have smør og ris klar
Potter og pander
2 gryder
1 pande
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: *