Indkøbsliste

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Tirsdag d. 29. september 2020


Tagliatelle ai funghi
Tagliatelle med svampe


Ingredienser: 4 personer
Tagliatelle_italian live cooking

Forberedelse af fond

1 kyllinglår

1 stilk selleri

1 stilk persille

1 kartoffel

1 gulerod

1 løg

2 l vand

Sauce

4 spsk oliven olie extra vergine

1 fed hvidløg

Knivspids chili

400 gr blandede svampe (f.eks champignon, østershat, kantareller, Karl-Johan svampe med flere)

S/P

10 stilke persille

100 gr smør

100 gr Grana Padano eller Parmigiano Reggiano

Pasta

Ca 25 g salt

Vand

400 gr tagliatelle all’uovo (tagliatelle med æg)

Vi er på Live fra 17-18

Vi laver mad Live på Instagram tirsdag fra kl. 17.00 – 18.00. 

Og du kan altid være med

For at komme med skal du følge med på vores instagram kanal her

Hvad kan du gøre på forhånd​

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide i forvejen at:

Have kyllingelåret klar

Have sellerien klar

Skrælle gulerod, kartoffel og løg

Vaske persillen og have stilkene klar

Pille hvidløget

Vaske svampene

Rive osten

Potter og pander
  • 2 gryd4

     

  • 1 pande

Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: *

Vin forslag

Il Castagno 2015, Fabrizio Dionisio. Normal pris 380,- /*Tilbud 304,-

*Vi giver 20% i rabat ved minimum 6 flasker
Og op til 40-45 % i rabat ved minium 30 flasker

Tilmelding til nyhedsbrev
 

15987
Scroll til toppen