Indkøbsliste
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Tirsdag d. 29. september 2020
Tagliatelle ai funghi
Tagliatelle med svampe
Ingredienser: 4 personer
Forberedelse af fond
1 kyllinglår
1 stilk selleri
1 stilk persille
1 kartoffel
1 gulerod
1 løg
2 l vand
Sauce
4 spsk oliven olie extra vergine
1 fed hvidløg
Knivspids chili
400 gr blandede svampe (f.eks champignon, østershat, kantareller, Karl-Johan svampe med flere)
S/P
10 stilke persille
100 gr smør
100 gr Grana Padano eller Parmigiano Reggiano
Pasta
Ca 25 g salt
Vand
400 gr tagliatelle all’uovo (tagliatelle med æg)
Vi er på Live fra 17-18
Vi laver mad Live på Instagram tirsdag fra kl. 17.00 – 18.00.
Og du kan altid være med
For at komme med skal du følge med på vores instagram kanal her
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide i forvejen at:
Have kyllingelåret klar
Have sellerien klar
Skrælle gulerod, kartoffel og løg
Vaske persillen og have stilkene klar
Pille hvidløget
Vaske svampene
Rive osten
Potter og pander
2 gryd4
1 pande
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: *
Vin forslag
Il Castagno 2015, Fabrizio Dionisio. Normal pris 380,- /*Tilbud 304,-
*Vi giver 20% i rabat ved minimum 6 flasker
Og op til 40-45 % i rabat ved minium 30 flasker