Indkøbslisten 27. oktober 2020

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Tirsdag d. 27. oktober 2020


Pasta ai broccoli e acciughe
Pasta med broccoli og ansjos


Ingredienser: 4 personer

Broccoli e acciughe

3 broccoli hoveder

20-50 gr ansjos

1 fed hvidløg

1 knivspids peperoncino

Oliven olie extra vergine

Pasta

Vand

Salt

400 – 500 gr kort pasta (f.eks penne, rigatoni, mezzemaniche, fusilli)

Vi er på Live mellem 17.00-18.00

Vi laver mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00. Vi starter kl. 17.00, madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!

Hvad kan du gøre på forhånd​

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide i forvejen at:

Pille hvidløget

Vaske plukke broccolierne

Potter og pander
  • 1 gryde

     

  • 1 pande

Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: *

Scroll to Top