Indkøbslisten 27. april 2020
Italian Live Cooking
Her får du indkøbslisten til Italian Live Cooking som foregik mandag d. 27. april 2020
Italian Live Cooking er italiensk madlavning online, hvor alle kan være med
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Mandag d. 27. april 2020
Risotto ai scampi e asparagi
Risotto med jomfruhummer og asparges
Ingredienser: 4 personer
Risotto
300 gr risotto ”arborio”
150 gr asparges
150 gr jomfruhummer
Ca 50 gr Grana Padano / Parmigiano Reggiano – revet
Olivenolie extra vergine
1 skalotteløg
10-15 cl hvidvin
50 gr smør
2-3 stilke bredbladet persille
S/P
Bouillon
1 gulerod
2 stænger selleri
1 løg
1 stor kartoffel
Vand
Salt
IGTV
Se videoen som passer til denne indkøbsliste på Instagram her
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide at
- Sæt vand over til kogning
- Vaske aspargesenerne
- Frigør evt jomfruhummeren fra skallen
- Riv Grana Padano / Parmigiano Reggiano
- Skræl skalotteløget
- Finhak persillen
- Skræl guleroden
- Vask selleristængerne
- Skræl løget
- Skræl kartoflen
Potter og pander
- Gryde til risottoen
- Gryde til bouillonen
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: **