Indkøbslisten 23. april 2020

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Torsdag d. 23. april 2020


Aragosta alla Catalana e tatar di tonno

Hummer på Catalansk (sardisk specialitet) & tun tatar


Ingredienser: 4 personer

Hummer

2 levenede hummer (ca 700 gr hver – de er sorte når de er levende, ikke røde som på billedet foroven)

1 bdt selleri

4 forårsløg

6 store tomater (om muligt, så lidt modne som muligt)

1/2 citron

Hvidvinseddike

Oliven olie extra vergine

S/P

Tun

Oliven olie extra vergine

400 gr frisk tun

20 gr kapers

2 forårsløg

1/2 citron

S/P

IGTV

Se videoen som passer til denne indkøbsliste på Instagram her

.

Hvad kan du gøre på forhånd

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide at
  • sætte vand til at koge i elkedel
  • Skræl forårsløgene
  • Vask tomaterne
  • Vask selleriet
  • Åben kapers-emballagen
  • Tag den friske tun ud af evt emballage og hav stående på køl indtil brug

.

Potter og pander
  • Stor gryde til hummeren, den skal koges
  • Skål til tunen
  • Skål til hummeren
  • Hummer tang (eller nøddeknækker)
Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: **

Scroll to Top