Indkøbslisten 20. april 2020
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Mandag d. 20. april 2020
Melanzane alla parmigiana
Aubergine, tomat og parmesan
Ingredienser: 4 personer
Italian Live Cooking
Her får du indkøbslisten til Italian Live Cooking som foregik mandag d. 20. april 2020
Italian Live Cooking er italiensk madlavning online, hvor alle kan være med
Tomatsaucen
2 spsk oliven olie extra vergine
1 skalotteløg
1,5 kg flåede tomater
Salt
Auberginerne
1 l solsikkeolie
6-7 auberginer (skal skæres i skiver på langs, ca 4-5 mm tykkelse)
Når retten er ved at være færdig
200 gr mozzarella
100 gr Grana Padano / Parmigiano Reggiano (helst lagret min 24 måneder)
IGTV
Se videoen som passer til denne indkøbsliste på Instagram her
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide at
- Åben emballagen med de flåede tomater
- Skræl skalotteløget
- Vaske auberginerne
- Hakke mozzarellaen eller skær i tynde skiver
- Rive Grana Padano’en/parmesanen
Potter og pander
- Gryde til solsikkeolien
- Absorberingspapir, auberginerne skal frittes og tørres
- Gryde til tomatsaucen
- Stavblender til de flåede tomater (har du ikke dette bruger du grydeske e.lign.)
- Rivejern til osten
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: *