Indkøbslisten 20. april 2020

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer


Mandag d. 20. april 2020


Melanzane alla parmigiana
Aubergine, tomat og parmesan

Ingredienser: 4 personer

Italian Live Cooking

Her får du indkøbslisten til Italian Live Cooking som foregik mandag d. 20. april 2020

Italian Live Cooking er italiensk madlavning online, hvor alle kan være med

Tomatsaucen

2 spsk oliven olie extra vergine

1 skalotteløg

1,5 kg flåede tomater

Salt

 

Auberginerne

1 l solsikkeolie

6-7 auberginer (skal skæres i skiver på langs, ca 4-5 mm tykkelse)

Når retten er ved at være færdig

200 gr mozzarella

100 gr Grana Padano / Parmigiano Reggiano (helst lagret min 24 måneder)

IGTV

Se videoen som passer til denne indkøbsliste på Instagram her

Hvad kan du gøre på forhånd​

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide at

  • Åben emballagen med de flåede tomater
  • Skræl skalotteløget
  • Vaske auberginerne
  • Hakke mozzarellaen eller skær i tynde skiver
  • Rive Grana Padano’en/parmesanen
Potter og pander
  • Gryde til solsikkeolien
  • Absorberingspapir, auberginerne skal frittes og tørres
  • Gryde til tomatsaucen
  • Stavblender til de flåede tomater (har du ikke dette bruger du grydeske e.lign.)
  • Rivejern til osten
Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: *

👨🏼‍🍳Elsker du Italy🍷

Få mails fra os om kulinarisk stort og småt

15585
Scroll to Top