Indkøbslisten 16. april 2020
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Torsdag d. 16. april 2020
Filetto di vitello al tartufo, patate al rosmarino e cipolla al forno
Kalvemørbrad med trøfler, rosmarin kartofler og ovnbagt løg
Ingredienser: 4 personer
Kødet
800-1000 gr Kalvemørbrad, efter behov
Oliven olie extra vergine
Hvidløg, efter behov
Ca 20-50 gr Sorte trøfler, efter behov. Kan du ikke finde sorte trøfler, så brug i stedet:
Ca 3-5 stilke rosmarin, efter behov
Ca 2 spsk grønne peberkorn, efter behov
Kartoflerne
500 gr kartofler, du vælger hvilken slags
Ca 3-5 stilke rosmarin
1-2 fed hvidløg
Oliven olie extra vergine, efter behov
Salt, efter behov
Ovnbagt rødløg
4-8 hele rødløg, efter behov
IGTV
Se videoen som passer til denne indkøbsliste på Instagram her
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide at
- Tage kødet ud af emballagen et par timer før, sæt på tallerken på køl, så får det luft (vi renser det sammen, kan du selv, gør det da blot)
- Skrælle hvidløg
- Skrælle kartofler, hvis de skal skrælles
- Tage yderste skal af rødløgene, så de er klar
.
Potter og pander
- Kasserolle til olivenolie og trøffel/olivenolie og rosmarin+grønne peberkorn
- Pande til kalvemørbraden
- Ildfast fad til kartoflerne
- Ildfast fad til rødløgene
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: **