Indkøbslisten 25. september 2020
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Tirsdag d. 15. september 2020
Hamburger napoletano e scarola
'Napoletansk' hamburger og escarol salat
Ingredienser: 4 personer
Napoletansk hamburger
600 gr hakket okse, kalv- og svinekød
6 gr kværnet peber
10 gr salt
20 gr fennikelfrø
2 fed hvidløg
100 gr mozzarella eller ’scamorza’ eller ’provala’ (røget mozzarella)
1 æg
Escarol
Oliven olie extra vergine, efter behov
1 escarol salat hoved
1 spsk rosiner
1 spsk pinjekerner
Salt, efter behov
1 knivspids peperoncino
1 fed hvidløg
Vi er på Live fra 17-18
Vi laver mad Live på Instagram tirsdag fra kl. 17.00 – 18.00.
Og du kan altid være med
For at komme med skal du følge med på vores instagram kanal her
Denne udsendelse lykkedes det os desværre ikke at gemme. Det er derfor ikke muligt at gense afsnittet
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide at
Skrælle hvidløgene
Skær mozzarella/provola/scamorza i små stykker
Vask escarol salaten
Potter og pander
Spækbræt
Knive, pallet
Skål til at blande ingredienser til hamburger
Evt rund form ca 6/7 cm diameter
Pande til at stege hamburger
Pande til escarol-salaten
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: *
Vin forslag
Il Castagno 2015, Fabrizio Dionisio. Normal pris 380,- /*Tilbud 304,-
*Vi giver 20% i rabat ved minimum 6 flasker
Og op til 40-45 % i rabat ved minium 30 flasker