Indkøbslisten 13. april 2020
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Mandag d. 13. april 2020
Pasta con sugo di melanzane
Pasta med aubergine og tomat
Ingredienser: 4 personer
Pasta
Ca 400 gr kort pasta (f. eks. Penne, rigatoni, fusilli)
Vand
Groft salt
Auberginerne
1 l solsikkeolie
2 auberginer (skal skæres i små kvadratter eller i en form for strimler, dog ej (for) tynde)
Tomatsaucen
Ca 4 spsk oliven olie extra vergine
1 fed hvidløg
Knivspids chili / pepperoncino
Ca 1 tsk oregano, efter behov
Ca 2 spsk kapers, efter behov
Ca 100 gr sorte oliven (med sten), efter behov
500 gr pachino tomat (cherry) (skæres igennem til halve)
Når retten er ved at være færdig
Ca 30 gr (hakket) Taleggio eller (revet) Provolone ’mellemstærk’
I forhold til enten taleggio eller provolone, ville det bedste være røget ricotta. Men det kan vi i øjeblikket ikke få fat på
Ca 30 gr (revet) Grana Padano eller Parmigiano Reggiano (helst min 24 måneder)
IGTV
Se videoen som passer til denne indkøbsliste på Instagram her
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide at
- Afhængig af hvad du kan få fat på; hakke taleggioen eller rive Provolonen
- Rive Grana Padano’en/parmesanen
- Varme vand i elkedel
- Vaske auberginerne
- Skrælle hvidløg
- Vaske tomaterne
Potter og pander
- Gryde til pastaen
- Dørslag til pastaen
- Gryde til solsikkeolien
- Absorberingspapir, auberginerne skal frittes
- Gryde til tomatsaucen
- Rivejern til osten
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: **