Indkøbsliste

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Tirsdag d. 17. november 2020


Scaloppina alla pizzaiola
Kalvefilet alla pizzaiola


Ingredienser: 4 personer
Origano

Kød

600-800 gr kalvefilet 

Alla pizzaiola

5 spsk olivenolie extra vergine

1 fed hvidløg

1 tsk tørret oregano

600 gr cherrytomater

Vi er Live fra 17.00-18.00

Vi laver mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00. Madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!

Hvad kan du gøre på forhånd

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar når vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide i forvejen at:

Pille hvidløget

Vaske cherrytomaterne

Potter og pander
  • Pande

  • kødhammer

  • Frysepose
Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: *

👨🏼‍🍳Elsker du Italy🍷

Få mails fra os om kulinarisk stort og småt

15585
Scroll to Top