Indkøbslisten 27. oktober 2020
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Tirsdag d. 27. oktober 2020
Pasta ai broccoli e acciughe
Pasta med broccoli og ansjos
Ingredienser: 4 personer
Broccoli e acciughe
3 broccoli hoveder
20-50 gr ansjos
1 fed hvidløg
1 knivspids peperoncino
Oliven olie extra vergine
Pasta
Vand
Salt
400 – 500 gr kort pasta (f.eks penne, rigatoni, mezzemaniche, fusilli)
Vi er på Live mellem 17.00-18.00
Vi laver mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00. Vi starter kl. 17.00, madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide i forvejen at:
Pille hvidløget
Vaske plukke broccolierne
Potter og pander
1 gryde
1 pande
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: *