Indkøbslisten 23. april 2020
Italian Live Cooking🍋🍅
med
Gildo & Jennifer
Torsdag d. 23. april 2020
Aragosta alla Catalana e tatar di tonno
Hummer på Catalansk (sardisk specialitet) & tun tatar
Ingredienser: 4 personer
Hummer
2 levenede hummer (ca 700 gr hver – de er sorte når de er levende, ikke røde som på billedet foroven)
1 bdt selleri
4 forårsløg
6 store tomater (om muligt, så lidt modne som muligt)
1/2 citron
Hvidvinseddike
Oliven olie extra vergine
S/P
Tun
Oliven olie extra vergine
400 gr frisk tun
20 gr kapers
2 forårsløg
1/2 citron
S/P
Hvad kan du gøre på forhånd
Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang
Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug
Det er en god ide at
- sætte vand til at koge i elkedel
- Skræl forårsløgene
- Vask tomaterne
- Vask selleriet
- Åben kapers-emballagen
- Tag den friske tun ud af evt emballage og hav stående på køl indtil brug
.
Potter og pander
- Stor gryde til hummeren, den skal koges
- Skål til tunen
- Skål til hummeren
- Hummer tang (eller nøddeknækker)
Sværhedsgrad
Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest
Sværhedsgraden for denne ret er: **