Indkøbsliste

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Tirsdag d. 15. december 2020


Lasagna
Lasagne


Ingredienser: 4 personer
Tidligere indkøbslister Italian Live Cooking

Ragout

Tø ragout’en fra tirsdag d. 8. december op i køleskab ca 24 timer før vi går i gang

Alternativt kan du lave en ny ragout, se indkøbslisten fra 8. december her. Hvis du er hurtig, kan du lave den samtidig med den friske pastadej og bechamel sauce, vi tilbereder sammen denne aften.

Bechamel sauce

70 gr smør

70 gr mel

1 liter mælk

Knivspids moscatnød

Til lasagnen 

50-100 gr Grana Padano / Parmigiano Reggiano

Pastadej

275 gr mel

225 gr semola

250 gr æggeblomme

Vi er Live fra 17.30-18.30

Vi laver normalt mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00 – i aften er vi på fra 17.30-18.30. Madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!

Estimeret tilberedningstid i aften

Vi forventer at denne ILC vil tage ca 50-60 minutter

Hvad kan du gøre på forhånd

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar når vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide i forvejen at:

  • Rive osten

Potter og pander
  • 2 gryder

  • 1 lille gryde

  • 2 rene viskestykker

  • 1 ildfast fad

  • 1 kageruller

     

  • Dej ælter

     

  • 1 piskeris/ske

  •  Rivejern
Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: **

 

👨🏼‍🍳Elsker du Italy🍷

Få mails fra os om kulinarisk stort og småt

15585
Scroll to Top