Indkøbslisten 24. november 2020

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Tirsdag d. 24. november 2020


Gnocchi alla sorrentino
Kartoffelpasta alla sorrentina


Ingredienser: 4 personer
Pomodorini

Gnocchi

500 gr kartoffel

200 gr mel

1 æg

100 gr extra mel

Alla sorrentina

Ca 1 kg flåede tomater

1 fed hvidløg

½ løg

½ gulerod

2 selleri stilke

100 gr revet Grana Padano / Parmigiano Reggiano

Lidt frisk basilikum

Vi er Live fra 17.00-18.00

Vi laver mad Live på Instagram tirsdag mellem kl. 17.00 – 18.00. Madlavningen tager fra ca 20 – 60 minutter afhængig af retten og du kan altid være med!

Estimeret tilberedningstid

Vi forventer at denne ret vil tage ca 30-45 minutter

Hvad kan du gøre på forhånd

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar når vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide i forvejen at – OBS:

  • Obs: Kog kartoflerne i forvejen med skrællen på, så du er klar med dem når vi går Live
  • Skræl løg
  • Pil hvidløget
  • Skræl/vask gulerod og selleri
  • Rive osten
  • Skyl basilikum
Potter og pander
  • Pande

  • gryde

     

  • 1 ovnfast fad

Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: **

 

👨🏼‍🍳Elsker du Italy🍷

Få mails fra os om kulinarisk stort og småt

15585
Scroll to Top