Indkøbslisten 16. april 2020

Italian Live Cooking🍋🍅

med

Gildo & Jennifer

Torsdag d. 16. april 2020


Filetto di vitello al tartufo, patate al rosmarino e cipolla al forno

Kalvemørbrad med trøfler, rosmarin kartofler og ovnbagt løg


Ingredienser: 4 personer
Garlic_aglio_italianLIveCooking
Kødet

800-1000 gr Kalvemørbrad, efter behov

Oliven olie extra vergine

Hvidløg, efter behov

Ca 20-50 gr Sorte trøfler, efter behov. Kan du ikke finde sorte trøfler, så brug i stedet:

Ca 3-5 stilke rosmarin, efter behov

Ca 2 spsk grønne peberkorn, efter behov

Kartoflerne

500 gr kartofler, du vælger hvilken slags

Ca 3-5 stilke rosmarin

1-2 fed hvidløg

Oliven olie extra vergine, efter behov

Salt, efter behov

Ovnbagt rødløg

4-8 hele rødløg, efter behov

IGTV

Se videoen som passer til denne indkøbsliste på Instagram her

Hvad kan du gøre på forhånd

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide at
  • Tage kødet ud af emballagen et par timer før, sæt på tallerken på køl, så får det luft (vi renser det sammen, kan du selv, gør det da blot)
  • Skrælle hvidløg
  • Skrælle kartofler, hvis de skal skrælles
  • Tage yderste skal af rødløgene, så de er klar

.

Potter og pander
  • Kasserolle til olivenolie og trøffel/olivenolie og rosmarin+grønne peberkorn
  • Pande til kalvemørbraden
  • Ildfast fad til kartoflerne
  • Ildfast fad til rødløgene
Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: **

Tilmelding til nyhedsbrev
 

15987
Scroll til toppen