Indkøbslisten 13. april 2020

Italian Live Cooking🍋🍅​

med

Gildo & Jennifer

Mandag d. 13. april 2020


Pasta con sugo di melanzane
Pasta med aubergine og tomat


Ingredienser: 4 personer
Garlic_aglio_italianLIveCooking
Pasta

Ca 400 gr kort pasta (f. eks. Penne, rigatoni, fusilli)

Vand

Groft salt

Auberginerne

1 l solsikkeolie

2 auberginer (skal skæres i små kvadratter eller i en form for strimler, dog ej (for) tynde)

Tomatsaucen

Ca 4 spsk oliven olie extra vergine

1 fed hvidløg

Knivspids chili / pepperoncino

Ca 1 tsk oregano, efter behov

Ca 2 spsk kapers, efter behov

Ca 100 gr sorte oliven (med sten), efter behov

500 gr pachino tomat (cherry) (skæres igennem til halve)

Når retten er ved at være færdig

Ca 30 gr (hakket) Taleggio eller (revet) Provolone ’mellemstærk’

I forhold til enten taleggio eller provolone, ville det bedste være røget ricotta. Men det kan vi i øjeblikket ikke få fat på

Ca 30 gr (revet) Grana Padano eller Parmigiano Reggiano (helst min 24 måneder)

IGTV

Se videoen som passer til denne indkøbsliste på Instagram her

Hvad kan du gøre på forhånd​

Sæt alle ingredienserne frem på dit køkkenbord, så du er klar til kl. 17.00 hvor vi går i gang

Del dem op i små øer på køkkenbordet, sådan som vi har opdelt i indkøbslisten foroven, således at de forskellige ting som du skal bruge til at lave det forskellige mad, står sammen og er klart til brug

Det er en god ide at

  • Afhængig af hvad du kan få fat på; hakke taleggioen eller rive Provolonen
  • Rive Grana Padano’en/parmesanen
  • Varme vand i elkedel
  • Vaske auberginerne
  • Skrælle hvidløg
  • Vaske tomaterne
Potter og pander
  • Gryde til pastaen
  • Dørslag til pastaen
  • Gryde til solsikkeolien
  • Absorberingspapir, auberginerne skal frittes
  • Gryde til tomatsaucen
  • Rivejern til osten
Sværhedsgrad

Vi har et sværhedsgradssystem på 1 til 3 stjener, hvor 1 stjerne er lettest og 3 stjerner er sværest

Sværhedsgraden for denne ret er: **

Scroll to Top