Indkøbslisten

Italian Live Cooking
med
Gildo & Jennifer

Mandag d. 6. april 2020
Middag

Pasta fresca: Tagliatelle al ragout d'anatra
Frisk pasta: Tagliatelle med ande ragout

Ingrediensmålene er altid til 4 personer

Indkøbslisten 

Frisk pasta (som du selv laver)

300 gr mel type ‘00’

200 gr Semola

6 æg

Vand

Salt

NB: Du skal ikke bruge pastamaskine. Blot lidt muskler og en god kagerulle

Indkøbslisten

Ande ragout

2 andelår, ca 500 gr (ELLER 2 perlehønebryster hvor låret sidder på, ca 500 gr. Eller 400 gr vildsvin eller udbenede vagtler. Eller en vild kylling, ca 500 gr (hvis man kan finde sådan en). Eller ca 500 gr poussin.

Kan man bruge en alm kylling eller poussin? I princippet kan man godt, men retten vil være mildere i smagen 

2 gulerødder 

4 stænger selleri

1 løg

 

Indkøbslisten

(fortsat)

1 blad laurbær 

2 stilke persille 

Peperoncino (chili), efter behov 

S/P, efter behov 

Oliven olie extra vergine, efter behov 

1/2 spsk saltet smør

10-15 cl hvidvin

Ca 50 gr Grana Padano eller Parmigiano Reggiano – helst min 24 mdr lagret

Vi er på Live fra 17-18

Vi laver mad Live på Instagram hver mandag og torsdag fra kl. 17.00 – 18.00. 

Og du kan altid være med

For at komme med skal du følge med på vores instagram kanaler. 

Om mandagen sender vi fra Jennifer Delaloca’s kanal, følg med her

Og om torsdagen sender vi fra vores egen, følg med her

Vin forslag

Rosso di Montalcino 2017, Talenti. Normalpris 295,-  /*Tilbud 236,-

B.N. Chardonnay 16 Riserva, Castelfeder Normalpris 475,- /*Tilbud 380,-

*Vi giver 20% i rabat ved minimum 6 flasker
Og op til 40-45 % i rabat ved minium 30 flasker

Vinene kan købes i restauranten ved forudgående aftale

Tilmelding til nyhedsbrev
 

15987
Scroll til toppen