Onsdag d. 14. marts

Brunello Wine Maker's Dinner

Cupano vertikal

 

Onsdag aften, d. 14. marts 2018, har vi arrangeret en fantastisk mulighed for at deltage i vertikal Wine Maker's dinner med ægteparret Ornella & Lionel fra Cupano.

 

Maden og vinen

Vi serverer en skøn 5-retters menu akkompagneret af i alt 9 vine fordelt på 1 Rosso di Montalcino, 6 brunelloer vertikalt (2013, 2012, 2011, 2009, 2005, 2004) samt Cupano's Ombrone (Ombrone er Lionel's 'Bordeaux Blend') og Petite Cupano (blend af forskellige årgange).

Mineralvand, kaffe og garderobe er inklusiv i prisen.

 

Pris (kun Mr. Brunello Club - medlemmer)

1.395 per kuvert (køb billet her)

+ Billetgebyr: 25,-

 

Alm. pris

1.595 per kuvert (køb billet her)

+ Billetgebyr: 25,-

 

Cupano

Ornella og Lionel har lige omkring 7 ha i Camigliano i den sydvestlige del af Montalcino og har produceret Brunello siden slutningen af 1990'erne, med et vældig spændende Bourgogne-associeret touch. Lionel er nemlig fra Frankrig, nærmere bestemt født og opvokset i Cognac hvorfra han drog til Bourgogne for at studere vin. Her mødte han Henry Jayer hvis vinøse filosofi han hurtigt tog til sig og gjorde til sin egen. På Cupano's marker bliver der således ikke brugt kemisk gødning, høstudbyttet bliver holdt lavt, drueklaserne bliver sorteret flere gange inden de bliver sendt til knusning, der bruges ingen kommerciel gær (dvs kun vildgær) i forbindelse med fermentationen, maceration foregår på gærret og koldt (ca 10°) og i Cupano's cantina - hold nu fast - er der ikke et eneste stort slavonisk fad i sigte...... Kun nye og brugte Barrique (franske 450-l egetræsfade).

 

Klassiske, traditionelle montalcinesiske vinbønder og alle os andre godtfolk løfter derfor måske et øjenbryn eller to, men mon ikke vi hurtigt får dem sænket igen, når vinen kommer i glasset. Cupano's vine er nemlig som i Jayer's ånd, ganske enkelt overodentlig elegante, pure, intensive og med flot lagringspotentiale.

 

 

 

 

 

 

 

Sign up to our newsletter

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* skal udfyldes

Se tidligere nyhedsbreve.

GET IN TOUCH

 

Address: Rysensteensgade 16,

DK-1564 Kbh V.

Email: lenoteca@lenoteca.dk

Phone: (45) 33114720

© 2018 Copyright L'Enoteca di Mr. Brunello. All Rights Reserved.

OPENING HOURS

 

Tuesday - Thursday: 6pm - 11pm Friday & Saturday: 6pm - 12pm

Closed: Sunday, Monday,

Public holidays