Brunello Week 2019

GET IN TOUCH

 

Address: Rysensteensgade 16,

DK-1564 Kbh V.

Email: lenoteca@lenoteca.dk

Phone: (45) 33114720

OPENING HOURS

 

Tuesday - Thursday: 6pm - 11pm

(Kitchen closes 9 pm)

Friday & Saturday: 6pm - 12pm

(Kitchen closes 9.30 pm)

 

Closed:

Sunday, Monday & Public holidays

© 2018 Copyright L'Enoteca di Mr. Brunello. All Rights Reserved.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* skal udfyldes

Se tidligere nyhedsbreve.

Brunello Week 2019

 

 

I uge 11 holder vi Brunello Week fra onsdag d. 13. til lørdag d. 16. marts

 

2014-årgangen har kun fået 3 stjerner. De som var på ferie i Italien det pågældende år, vil sikkert tydeligt kunne huske regnens ubarmhjertige smæld på ruden, hele sommeren igennem.

 

Mindre gode og middelmådige årgange er en del af game't (læs Jennifer Delaloca's post om emnet på blogly.dk her). Det er kun naturligt, at der fra tid til anden vil være årgange som er sværere at komme omkring. Ikke desto mindre har disse år deres helt egen charme. Som tommelfingerregel kan man godt regne med, at de dygtige og erfarne producenter som vælger 2014-årgangen til, har spændende vine at byde på. De som vælger den fra, har ofte spændende Rosso'er at diske op med i stedet.

 

Alt i alt, er der altså stadig meget at komme efter. Og nogle gange kan man være heldig at finde rigtig god vin, til billigere penge.

 

Vi glæder os vældig meget til 2019-versionen af vores Brunello uge - det bliver en spændende de tre stjerner til trods. Måske endda mere spændende end de rigtig gode årgange!

 

Køb billet her

 

 

Først til events

Skriv dig på nyhedsmail her hvis du vil være blandt de første som får besked når billetsalget til vores mange årlige events går i gang.